ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Την περασμένη Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2014 ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας πραγματοποίησε χορό, ύστερα από 16 και πλέον χρόνια, με μεγάλη επιτυχία θα λέγαμε από τη στιγμή που γέμισε η αίθουσα και οι παρευρισκόμενοι ήταν κυρίως νέοι.
Την εκδήλωση παρουσίασε η Ιωάννα Κωστίδου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου Σωτήρης Ευαγγέλου και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Φλώρινας Κων/νος Δούμτσης οι οποίοι και ευχήθηκαν τα καλύτερα για την ομάδα και όλο τον αθλητικό κόσμο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας Κων/νος Δούμτσης , ο εκπρόσωπος των διαιτητών Αντώνης Κρομηλήδης, η υπεύθυνη του ΔΑΚ Φλώρινας Σοφία Παπαδοπούλου, υποψήφιοι βουλευτές και πολύ φίλοι του σωματείου. Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν: Ο φροντιστής του γηπέδου ΔΑΚ Φλώρινας Χρήστος Μιχαηλίδης για το μεγάλο έργο που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει και φροντίζει το γήπεδο του ΔΑΚ Φλώρινας να είναι σε άριστη κατάσταση. Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Μέγα Βαγγέλης Πέτρου για την προσφορά του στο Σύλλογο, την πλακέτα παρέλαβαν τα δύο του παιδιά. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ που σήμερα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ηρακλή Ψαχνών γέννημα θρέμμα του Μέγα, την πλακέτα παρέλαβε ο πατέρας του Δημήτρης. Ο φίλαθλος και αείμνηστος Σίμος Μουρατίδης για την προφορά του στο σύλλογο, την πλακέτα παρέλαβε ο αδερφός του Νίκος Μουρατίδης. Ο Φίλαθλος και οπαδός του Μέγα Ανδρέας Τριανταφυλλίδης για την προσφορά του στο σύλλογο.


Ρεπορτάζ:  Ηλίας Βιτκας συνεργάτης εβδομαδιαιας αθλητικής εφημερίδας ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ . matiestaspor.blogspot.com 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)