Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιανουαρίου 2014 η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα συναντήθηκε στη Βεύη με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δημήτρη Κυριακού και τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Χρήστο Σπίρτζη για να συζητήσουν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του τοπικού λιγνιτωρυχείου.
Ο κ. Κυριακού εξέθεσε με λεπτομέρειες το θέμα της σύμβασης που έχει υπογραφεί καθώς και τις θέσεις της τοπικής κοινωνίας για το ζήτημα. Ο κ. Σπίρτζης ανέπτυξε το πώς βλέπει το ΤΕΕ το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά και γενικότερα ζητήματα ανάπτυξης, η δε κ. Πέτη Πέρκα αναφέρθηκε στις θέσεις του Σύριζα για τις υπογεγραμμένες συμβάσεις που θα περιλάβουν και τη συγκεκριμένη σύμβαση για το λιγνιτωρυχείο της Βεύης, η οποία θα επανεξετασθεί μόλις ο Σύριζα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.
Ανταλλάχθηκαν γόνιμες απόψεις με τη συμμετοχή κατοίκων της κοινότητας και δόθηκαν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.
Επίσης η υποψήφια Βουλευτής Φλώρινας με τον ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα, στο πλαίσιο των επαφών της με φορείς της περιοχής, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας στα γραφεία του συλλόγου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δημήτριος Στεφανίδης πρόεδρος, Αλέξανδρος Σιάμκουρης γραμματέας, Αναστάσιος Μαρκόπουλος ταμίας και Ευάγγελος Χαρίσης μέλος. Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέθεσε τα χρόνια προβλήματα των δικηγόρων της Φλώρινας τα οποία άπτονται της λειτουργίας των Δικαστηρίων και αφορούν στο σύνολο των κατοίκων της Φλώρινας, καθώς και θέματα γενικότερα της Δικαιοσύνης. Η κ. Πέρκα άκουσε με προσοχή τις απόψεις των μελών του Δ.Σ. και τους συνεχάρη για το γεγονός ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας είναι από τους πρωτεργάτες συλλόγους σε θέματα Δικαιοσύνης καθώς έχει συμμετοχή σε συνολικές προσφυγές Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας μας κατά του Μνημονίου, του Τέλους Επιτηδεύματος και πολλών Νομοθετημάτων τα οποία ήταν αντισυνταγματικά και εις βάρος του συνόλου των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.