ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΌ ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ

Tο Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος "ΠΗΓΑΣΟΣ" Φλώρινας πραγματοποίησε κοπή Βασιλόπιτας, στην κατάμεστη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας με την συμμετοχή πλήθους κόσμου και των τοπικών αρχών.Στην εκδήλωση έγινε αναδρομή στις δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου από τη Γ.Γραμματέα του Συλλόγου κ. Έφη Κηπουροπούλου, Φιλολόγο, Δρ. Παιδαγωγικής, και ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός των αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων του Συλλόγου για το 2015.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν μέσω video wall στιγμιότυπα των δραστηριοτήτων και των αθλητικών και πολιτιστικών διοργανώσεων του Συλλόγου (Χριστουγεννιάτικη Αθλητική Γιορτή, Αποκριάτικο Πάρτυ, Δρόμος Υγείας, Επιστημονική Ημερίδα Υγείας, Brevet Ποδηλασίας, Συμμετοχή σε Τουρνουά Ποδοσφαίρου και σε Αγώνες Στίβου, Γιορτή Στίβου, 3o Florina Cup, Καλοκαίρι στην Πόλη μου –Εργαστήρι Φιλαναγνωσίας/Δημιουργικής Απασχόλησης και Αθλητισμός, Αθλητική Εβδομάδα με συμμετοχές Προπονητών και Πρωταθλητών Ποδοσφαίρου και Στίβου, Βιβλιοπαρουσίαση-Ημερίδα με την Άννα Βερούλη και τον Νίκο Μιχαλόπουλο). Τέλος, έγινε η επίσημη παρουσίαση της στολής του Συλλόγου για Στίβο και Ποδόσφαιρο. Φέτος, λόγω του μεγάλου πλήθους των διαφοροποιημένων πια τμημάτων του Συλλόγου, 6 αθλητές (τρία κορίτσια και τρία αγόρια) κέρδισαν από ένα φλουρί με πλούσια δώρα που περιελάμβαναν βιβλία-εγκυκλοπαίδειες στίβου και ποδοσφαίρου, φόρμες, αθλητικές στολές ΠΗΓΑΣΟΣ, ρούχα από το κατάστημα του κ. Μιχάλη Πραπαβέση.

Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου ΠΗΓΑΣΟΣ είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Συλλόγου : http://pigasos.weebly.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ