ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Δύο  αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, έναν 48χρονο για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και έναν 36χρονο για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας συνέλαβαν στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στον κόμβο Άργους Ορεστικού Καστοριάς , αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο , διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας έναντι αμοιβής, τρεις ομοεθνείς του μη νόμιμους μετανάστες (26, 23 και 36 χρονών). Ακολούθως, από αστυνομική έρευνα που έγινε στις αποσκευές των μεταφερόμενων, σε σακίδιο που έφερε ο 36χρονος αλλοδαπός, βρέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα καπνού, βάρους εξακοσίων είκοσι γραμμαρίων (620γρ.), η οποία δεν έφερε την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. Συνολικά κατασχέθηκαν:
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πέντε (5) κινητά τηλέφωνα, εφτά (7) κάρτες SIM και 620 γραμμάρια καπνού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)