26ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Εικόνες απο verianet.gr
Αλλος ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 1 το μεσημέρι της Δευτέρας στην Εγνατία Οδό Κοζάνης - Θεσσαλονικης μέσω Βέροιας μετά από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στην Εγνατία στο ύψος του Πολυμύλου όπου τρείς νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη σήρραγγα Νο 10 στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς Θεσσαλονίκη 10 χιλιόμετρα περίπου μετά τα διόδια Πολυμύλου. Το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γεννημένος το 1989 φοιτητής προσέκρουσε στο τοιχείο της εισόδου της σήρραγγας. Ο απεγκλωβισμός του έγινε από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας αλλά και της Κοζάνης που έσπευσαν επικουρικά. Ο οδηγος του αυτοκινητου που ανασυρθηκε νεκρός ηταν 26 χρονών, κάτοικος εν ζωή Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης, ο οποιος σπούδαζε στο Τμήμα Χρηματοοικονομικών στην Κοζάνη, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)