ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΓΕΩΤΕΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ

Συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ, με τους Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών κ. Ευαγγ. Σημανδράκο, Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κ. Καναβό & συνεργατών τους, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Περιφερειακού Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας στις 29/01/2015, για θέματα που άπτονται του επιστημονικού και επαγγελματικού πεδίου των Γεωτεχνικών.Η συνάντηση κρίνεται ως παραγωγική και επωφελής καθώς αναδείχθηκε η σημασία της ανάπτυξης του Πρωτογενή Τομέα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και της χώρας γενικότερα, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Παράλληλα επισημάνθηκε η σπουδαιότητα του ρόλου που καλείται να παίξει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα της Αγροτικής Ανάπτυξης.
Πέραν της συνάντησης, θεωρείται πολλή σημαντική η συνεχής, απρόσκοπτη συνεργασία, για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των φορέων, λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι οι επιδιώξεις είναι κοινές και αφορούν την ανάπτυξη της οικονομίας της περιοχής και της χώρας εξασφαλίζοντας ευημερία στους κατοίκους τους. Σ’ αυτή την κατεύθυνση κατατέθηκαν στις 12/02/2015 επεξεργασμένες προτάσεις, στη υλοποίηση των οποίων πρέπει να εργαστεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)