Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΙΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με την καθιερωμένη παρελαση των αρμάτων και των πεζοπορων τμημάτων την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου το μεσημέρι ολοκληρωνονται οι αποκριατικες εκδηλώσεις στο Ξινο Νερό Αμυνταίου Φλώρινας.
 Για άλλη μια χρονια οι νεοι του Χωριού με τον δικό τους μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο θα σχολιασουν την τοπική και γενικότερη πολιτική και κοινωνικοπολιτιστικη επικαιροτητα. Μικροί και μεγάλοι που θα παρευρεθουν και θα παρακολουθησουν απο κοντά τις εκδηλώσεις θα εντυπωσιαστουν απο τα άρματα που κατασκεύασαν ολη τη χρονιά οι νεοι του Χωριού με πολυ κεφι και μερακι ενω θα λικνιθουν στους αποκριατικους ρυθμούς στην κεντρική πλατεία του Ξινου Νερού.  Το πρωί της καθαρας Δευτέρας κάτοικοι και επισκεπτες θα ξεχυθουν στο λόφο του Προφήτη Ηλία για το καθιερωμένο πεταγμα του χαρταετου κάτω απο τους ήχους των χαλκινων πνευστων με τη συνοδεία του τοπικού παραδοσιακού κρασιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.