ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριαζει τη Δευτέρα  16 Φεβρουαρίου 2015 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 10:00 και στο Γραφείο του Δημάρχου. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι  τα παρακάτω:
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την λύση της σύμβασης της Αρχιτεκτονικής Μελέτης ανάδειξης και ανάπλασης παλαιού λατομικού χώρου Δ.Δ. Αγίου Παντελεήμονα.
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την λύση της σύμβασης της Μελέτης Ηλεκτρο-φωτισμού του χώρου ανάδειξης και ανάπλασης παλαιού λατομικού χώρου Δ.Δ. Αγίου Παντελεήμονα.
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την λύση της σύμβασης της μελέτης με τίτλο ‘’Υδραυλική μελέτη αγωγού προσαγωγής λυμάτων & ΕΕΛ Τ.Δ. Κέλλης’’.
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την λύση της σύμβασης της μελέτης με τίτλο ‘’Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων αγωγού λυμάτων & ΕΕΛ Τ.Δ. Κέλλης’’.
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την λύση της σύμβασης της μελέτης με τίτλο ΄΄Μελέτη ανάπλασης χώρου παλαιάς σιδηροδρομικής γραμμής Αμυνταίου-Φλώρινας’’.
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την λύση της σύμβασης της μελέτης με τίτλο ‘’Πράξη εφαρμογής περιοχών επέκτασης Αγίου Παντελεήμονα.
Ψήφιση πιστώσεων τακτικών αποδοχών και αποζημίωσης υπερωριακής απασχόλησης πάσης φύσεως προσωπικού, αντιμισθίας αιρετών και εξόδων κίνησης πρόεδρων Τ.Κ. & Δ.Κ. έτους 2015.
Εισήγηση από την Οικονομική Επιτροπή περί τροποποίησης προϋπολογισμού έτους 2015 και κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης.
Ψήφιση πιστώσεων οικονομικού έτους 2015.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)