ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ Ε.Τ.Δ.Μ. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 15 29/1/2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της προβαίνει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την ανάθεση Θεματικής φωτογράφησης τεσσάρων εποχών στην ευρύτερη περιοχή Καστοριάς – Άργους Ορεστικού (περιοχή leader) με σκοπό την δημιουργία ηλεκτρονικού φωτογραφικού αρχείου. Tα 350 περίπου αρχεία θα διατεθούν μαζί με τα πνευματικά δικαιώματα σε υψηλή ανάλυση (7320Χ5484) σε μορφή ασυμπίεστου tiff σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.
Το παραγόμενο υλικό θα πρέπει να έχει παραδοθεί έως την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015. Το παραπάνω έργο υλοποιείται στα πλαίσια προγράμματος της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας το οποίο αφορά δράσεις οι οποίες θα βοηθήσουν στην προβολή και προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τουριστικού προϊόντος της περιοχής leader
Κριτήριο κατακύρωσης : η χαμηλότερη τιμή.
Στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος που δραστηριοποιείται στον χώρο, ο οποίος διαθέτει το απαραίτητο πιστοποιητικό ΕΛΟΤ 1435, υποβάλλοντας στο Γραφείο της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, Διοικητήριο Καστοριάς 3ος όροφος γραφείο 3, σφραγισμένο φάκελο, που θα αναγράφει τη λέξη “ΠΡΟΣΦΟΡΑ”, τα στοιχεία της διαγωνιστικής διαδικασίας που αφορά, καθώς επίσης και τα στοιχεία του αποστολέα και της υπηρεσίας που απευθύνεται.
Ο Φάκελος θα περιλαμβάνει:
1. οικονομική προσφορά με τις παραπάνω προϋποθέσεις.
2. Το απαραίτητο πιστοποιητικό ΕΛΟΤ 1435 του ενδιαφερομένου.
Η κατάθεση των φακέλων θα γίνει στα γραφεία της Εταιρείας την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 στις 12 πμ και η αποσφράγιση τους μία ώρα αργότερα, ήτοι στις 24.02.2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 μμ., παρουσία των εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων του ΔΣ. Το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης θα κατακυρωθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας το οποίο και θα λάβει την απόφαση για υπογραφή σύμβασης.
Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Κώττας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)