ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν σύλλογοι και προνοιακά ιδρύματα παραβρέθηκε το τριήμερο 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή του στις δραστηριότητες που αναπτύσσουν.
Συγκεκριμένα τίμησε με την παρουσία του τους χορούς του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου, του Αίαντα Αμυνταίου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών των Ακαδημιών του Π.Α.Σ. Φλώρινα και του Συλλόγου Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. Φλώρινας καθώς επίσης και τις εκδηλώσεις κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με ειδικές ανάγκες Φλώρινας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Παράρτημα Φλώρινας και του “Αριστοτέλη”. Τέλος παραβρέθηκε συνοδεία της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου στην Επιμνημόσυνη Δέηση στο Mνημείο των «7 Ηρώων του 1944» στο προαύλιο του “Αριστοτέλη”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)