ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ-ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Οριστικά την Παρασκευή 3 Απριλίου, θα καταβληθεί από τον ΟΑΕΔ το δώρο Πάσχα για το έτος 2015 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
Την ίδια ημέρα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του Οργανισμού, θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων. Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει νόμου, οι παραπάνω παροχές μπορούν να καταβληθούν από τις 3 έως και τις 19 Απριλίου. Στους τακτικά επιδοτούμενους ανέργους, στους μακροχρόνια ανέργους, αλλά και στους δικαιούχους του βοηθήματος ανεργίας, τονίζεται ότι εξακολουθεί να ισχύει ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία τους, στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)