ΧΑΝΤΜΠΟΛ:ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ

Οι παίκτριες του Αμύντα δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν 16-32 του Εθνικού στη Κοζάνη και με 2-0 νίκες να πάρουν τη πρόκριση στην επόμενη φάση των πλει-άουτ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας των Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, με την ομάδα που θα σημειώσει 2 νίκες, να καταλαμβάνει την 5η θέση και την έξοδο στο Τσάλεντς Καπ της επόμενης περιόδου.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Αμύντας ήταν ανώτερους του Εθνικού και στα δύο ημίχρονα, με πολυφωνία στο σκοράρισμα (σκόραραν 10/13 παίκτριες) και καλή αμυντική παρουσία, πήρε από νωρίς μεγάλη διαφορά στο σκόρ, μετατρέποντας το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε τυπική διαδικασία.Από την άλλη πλευρά, παρά τα 11 τέρματα της Ζηνωνίδου, ο Εθνικός δεν μπόρεσε να αποφύγει την δεύτερη ήττα και κατά συνέπεια τον υποβιβασμό στην Α2 Εθνική.
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η παίκτρια του Αμύντα, Βάσια Κωτσοπούλου σχολίασε: «Είμαστε ευχαριστημένες από την προσπάθεια που κάναμε στον αγώνα και πιστεύω ότι το σκόρ μας δικαιώνει. Θεωρώ ότι ο Αμύντας άξιζε να βρίσκεται στα πλει-οφ, ωστόσο συγκυριακοί λόγοι μας έφεραν στα πλει άουτ.
Η ανωτερότητα  μας σ’  αυτή τη διαδικασία (πλει-άουτ) είναι αδιαμφισβήτητη, το μόνο που απομένει είναι να την αποδείξουν και στα παιχνίδια απέναντι στην ομάδα των Γιαννιτσών, ώστε η ομάδα να καταλάβει την 5η θέση και να σφραγίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τη συμμετοχή της στα κύπελλα Ευρώπης».
Διαιτητές: Μαυρίδης- Κάργατζης
5λεπτα: 1-3, 3-6, 4-9, 5-12, 8-13, 8-16 (ημχ.), 9-18, 10-22, 13-23, 15-27, 15-29, 16-32
ΕΘΝΙΚΟΣ (Γ. Παπαδόπουλος): Τσιαμπούρη, Τερζούδη, Τσανακτσίδου, Ντούρμισι, Ζηνωνίδου 11, Ζάμκου, Καλαιτζόγλου 1, Σούλιου 1, Γάτα 1, Παπαδοπούλου, Στεφανίδου, Τζιάφα, Τζήμου 2.
Δίλεπτες Αποβολές: 1      ,  Πέναλτι: 2/5
ΑΜΥΝΤΑΣ (Ν. Γιώσκος): Ζντραβέσκα 7, Ρακοπούλου 2, Σουμελίδου, Κωτσοπούλου 1, Τσιομπάνου 6, Ταϊρίδου (τ/φ), Χατζή 3, Γκάτσιου 3, Βαφειάδου 5, Στρατάκη 2, Συγκάρη 2, Γεωργιάδου, Τσαραλή, Καλογήρου 1
Δίλεπτες Αποβολές: 3      ,  Πέναλτι: 2/3

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ Β ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ Γ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΑΜΥΝΤΑΣ (5)        2
ΕΘΝΙΚΟΣ   (8)       0 Υπ.
 ΑΜΥΝΤΑΣ (5)
ΜΕΓΑΣ ΑΛ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (7)
 ΠΑΝΟΡΑΜΑ    (6)                   0  Υπ.
ΜΕΓΑ ΑΛ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  (7)     2

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχαριδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)