ΤΟ 5ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΜΟΥΖΙΚΑΛ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το 5ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών  Μιούζικαλ θα διοργανώσει η χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ» στις 25 & 26 Απριλίου στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Το  Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ που πραγματοποιείται εδώ και τέσσερα χρόνια στη Θεσσαλονίκη, είναι ένας μοναδικός πολιτιστικός θεσμός στον κόσμο ως προς τη θεματική και την καινοτομία του που έχει αγκαλιαστεί από χορωδίες από όλο τον κόσμο, από  Φορείς, συλλογικότητες, προσωπικότητες αλλά κυρίως από το  μουσικόφιλο κοινό της πόλης.Στο φετινό Φεστιβάλ έχουν δηλώσει συμμετοχή  χορωδίες από Εσθονία, Πολωνία, Τσεχία, Γκάνα, Ρουμανία,  Βουλγαρία, Κύπρο, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Τουρκία  καθώς και Ελληνικές χορωδίες από Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Η είσοδος στο Φεστιβάλ θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Σάββατο 25/4  και Κυριακή 26/4, βράδυ : ώρα έναρξης 20.00. Κυριακή 26/4, πρωί :  ώρα έναρξης 11.00.                                 Παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις και η Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ  θα πραγματοποιηθούν  στο Ωδείο της Ρωμαϊκής Αγοράς,  το πρωί του Σαββάτου 25/4 στις 11.00.                                 Περισσότερες πληροφορίες: Στράτος Τσίχλας    choirkorais94@gmaim.com  τηλ. 6942.487804.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)