Γ.ΛΙΑΝΗΣ: Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ(video-Συνέντευξη)

"Η Χώρα χρειάζεται ενότητα και συνεννόηση όλων των κομμάτων για να αντιμετωπιστεί η κρίση που περνάει η Ελλάδα" τονισε σε συνέντευξη του ο τέως Βουλευτής Φλώρινας Γιώργος Λιανης αναφερόμενος στη γενικότερη πολιτική της Χώρας και σχολιαζοντας όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και ειδικά τους τελευταίους μήνες. Όσον αφορά στην εξεταστικη επιτροπή ο κ.Λιανης ειπε πως "είναι μια πράξη που δεν ενώνει τους Έλληνες αλλά Επιλογή να ψαξουν ευθύνες, οι οποίες υπάρχουν αλλά θα πρέπει να ξεκινήσουν απο την μεταπολίτευση και μετά".






Υπογραμμισε δε ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν να μας δώσουν έναν χαρακτήρα αποδιοπομπαιου τραγου και εμείς δεν πρέπει να τους βοηθησουμε σε αυτό αλλά να σταθουμε απέναντι σε αυτή τους την πρόθεση.
Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ ο κ.Λιανης σημείωσε πως ο ιδεολογικός χώρος του είναι η ραχοκοκαλια  αυτής της Χώρας και πρέπει να υπάρχει ως κόμμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)