ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ Α.Μ.Σ. ΔΟΞΑ ΚΟΛΧΙΚΗΣ (video)

Πραγματοποιήθηκε όπως καθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία  ο  ετήσιος χορός του Α.Μ.Σ. ΔΟΞΑ ΚΟΛΧΙΚΗΣ την Κυριακή του Πάσχα στην αιθουσα Ι&Ν Χρυσοχοιδη. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο βουλευτής της Ν.Δ του νομού Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης,ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Φλώρινας κ.Στέφανος Μπίρος ,ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Φλώρινας κ.Μιχάλης Καρακόλης.

    Το παρόν έδωσαν και πολλοί εκπρόσωποι Ποντιακων Συλλόγων, απο τον  Σύλλογο ποντίων Αμμοχωρίου ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ,τον Σύλλογο Ποντών Φιλώτα,τον Σύλλογο Ποντίων Πτολεμαιδας,και τελος απο τον Σύλλογο Ποντίων Νέας Χαραυγής Κοζάνης
  Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι καλλιτέχνες Τραγούδι Γίωργος Σιαμλίδης,Λύρα Παναγιώτης Χωλόπουλος,Πλήκτρα νίκος Αφεντουλίδης,Νταούλι  Πόλης Σταματίδης,Κλαρίνο Τάκης Σεβαστόπουλος.
  Όσοι τυχεροί βρέθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι το πρωί και έφυγαν όλοι κερδισμένοι με πλούσια δώρα απο την λεχειφόρο αγορά.
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλες τις επιχειρήσεις που προσέφεραν τα δώρα,
καθώς και όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.Ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου .  Χριστός Ανέστη  Χρόνια Πολλά.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του συλλόγου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ