ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 αντιπροσωπεία της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων (ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε)  και της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος(Π.Ο.Ε) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε Γιώργο Παρχαρίδη, τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε  και Αντιπρόεδρο της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε Χρήστο-Δημήτριο Τοπαλίδη, τον Βουλευτή,Γ.Γ της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε και μέλος του Δ.Σ της Π.Ο.Ε  Γιάννη Αντωνιάδη,  τον Πρόεδρο του Σ.Πο.Σ Νότιας Ελλάδος και Νήσων και μέλος του Δ.Σ της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε Γιώργο Βαρυθυμιάδη  επισκέφθηκε την Βουλή των Ελλήνων όπου και πραγματοποίησε επαφές με βουλευτές όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων επί θεμάτων που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

       Την ίδια  ημέρα το απόγευμα η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Μάρδα όπου και συζητήθηκε το θέμα της Διεθνούς Αναγνώρισης  της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου καθώς και η συμπαράσταση  του Υπουργείου Εξωτερικών στην διοργάνωση ενός συμποσίου με θέμα την Γενοκτονία από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος  την περίοδο  της εβδομάδας της 19ης Μαΐου 2016.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)