ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"

«Ως αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουμε μια ουσιαστική και ριζοσπαστική αντιπρόταση για τα θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα καθώς διαφωνούμε ριζικά απέναντι στην πρόταση της κυβέρνησης για τα θέματα τα φορολογικά και τα ασφαλιστικά» τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου των αγροτών και των κτηνοτρόφων του Αμυνταίου και της Φλώρινας κ. Δημήτρης Πεσκέλογλου αναφερόμενος στην συμμετοχή τους στην διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε χθες μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Όπως είπε ο κ. Πεσκέλογλου διεκδικούμε ένα πλαίσιο που θα συμβάλει στην ουσιαστική ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και στην ανάπτυξη της χώρας. «Πρόταση μας είναι να κατοχυρωθεί το κατά κύριο επάγγελμα αγρότη, ο φορολογικός συντελεστής να είναι στο 13%, το αφορολόγητο της οικογένειας του Αγρότη και τη μη φορολόγηση των αγροτικών αποζημιώσεων» επεσήμανε ακόμα υπογραμμίζοντας πως δεν θα πρέπει να φορολογείται ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος με τεκμήρια διαβίωσης. Υπογράμμισε δε ότι σε 4-5 μέρες θα συνεδριάσουν όλα τα συντονιστικά όργανα της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έτσι ώστε να καταθέσουν και επίσημα τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στην περιοχή που θα συμβάλει και στην οικονομική ανάπτυξη της καταθέτοντας και τα ισοδύναμα μέτρα για την ουσιαστική ανασυγκρότηση της χώρας στον πρωτογενή τομέα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)