ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 10 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στη 13:00 στο Γραφείο του Δημάρχου. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:
1. Ψήφιση Πιστώσεων οικονομικού έτους 2015.
2. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη υπομνήματος μετά από την 605/2015 κλήση του Πταισματοδίκη Αμυνταίου για υπόθεση που αφορά τον έλεγχο αυθαίρετης κατασκευής περίφραξης εντός δημοτικής έκτασης του Νίκου Αντωνίου στον Αγ. Παντελεήμονα.
3. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για λήψη αντιγράφων δικογραφίας και σύνταξη υπομνημάτων μετά από κλήση του Πταισματοδικείου Αμυνταίου σε υπόθεση που αφορά κατάληψη κοινόχρηστου χώρου στην Τ.Κ. Λεχόβου.
4. Έγκριση αποφάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών περί ορισμού επιτροπής ‘’Χαρακτηρισμού εδαφών’’ και επιτροπής ‘’Ποιότητας Υλικών’’ για το έργο «Δεξαμενή ύδρευσης Τ.Κ. Κέλλης».
5. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: “Προμήθεια εντύπων προβολής και προώθησης συγκριτικών πλεονεκτημάτων Δήμου Αμυνταίου”, στα πλαίσια της Δράσης L313-4 “Προβολή και προώθηση συγκριτικών πλεονεκτημάτων Δήμου Αμυνταίου”, προϋπολογισμού 40.590,00 €.
6. Έγκριση πρακτικών εκμίσθωσης του Καταστήματος Νο 2 της Τ.Κ. Νυμφαίου του Δήμου Αμυνταίου.
7. Καθορισμός όρων εκμίσθωσης κληροδοτήματος «Νικολάου Φίστα».
8. Επανακαθορισμός όρων εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων 1,25στρ. και 1,337 στρ. στην Τ.Κ. Μανιακίου.
9. Ανατροπή προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης.
10. Εισήγηση από την Οικονομική Επιτροπή περί τροποποίησης προϋπολογισμού έτους 2015 και κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)