Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ 2016

Διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή 27/03/2016 στο σπίτι των πολεμικών τεχνών στα Άνω Λιόσια οι αγώνες Καράτε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών 2016.Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός.
Το παρών στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έδωσε και πάλι ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ, με την πρωταθλήτριά του Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία η οποία έκανε ικανοποιητική εμφάνιση κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία: Το πρωτάθλημα ήταν πολύ δυνατό με αθλητές παγκοσμίου επιπέδου. Έγιναν αγώνες με φοβερές ανατροπές. Όσο για μένα πήρα μεν την 3η θέση αλλά μπορούσα καλύτερα νομίζω έκανα μία ήττα στον ημιτελικό από την μετέπειτα πρωταθλήτρια και έτσι έμεινα στο χάλκινο. Δεν μου βγήκαν οι τεχνικές οι οποίες δουλεύτηκαν πολύ στο dojo, δεν πειράζει έτσι είναι ο πρωταθλητισμός τώρα δουλεύουμε για τα επόμενα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου Γεώργιο και Νικόλαο Κορομπίλη για την αγόγγυστη προσφορά τους στις προπονήσεις. 
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.