Από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Είναι γνωστό ότι με την ανακεφαλαιοποίηση του κ. Τσίπρα, οι Τράπεζες πέρασαν στους σημερινούς τους ιδιοκτήτες αντί πινακίου φακής και το Δημόσιο έχασε σε μια νύχτα τουλάχιστον 20 δις Ευρώ από την εκμηδένιση των συμμετοχών του και φυσικά τον έλεγχο της πλειοψηφίας των Τραπεζών.
Ο κ. Τσίπρας είναι συνεπής ̇ από το 2011 καταψήφισε κάθε άρθρο και κάθε νόμο για τον έλεγχο των Τραπεζών από το Δημόσιο.
Σήμερα δυσκολεύεται να κλείσει την αξιολόγηση λόγω των κόκκινων δανείων και αιτία δεν είναι η προστασία της α’ κατοικίας, αλλά το έντονο ενδιαφέρον ποικιλώνυμων και μεγάλων συμφερόντων.Ούτε μια λέξη δε μπήκε στο κόπο να πει γι’ αυτά ο κ. Τσίπρας χθες σε μια συζήτηση που είχε, υποτίθεται, κεντρικό ζητούμενο τη διαφάνεια. Προτίμησε να σερβίρει ξαναζεσταμένο φαγητό αντί για μια ουσιαστική συζήτηση.Η ανακοίνωση της ΤτΕ που δείχνει ότι για 14ο συνεχόμενο μήνα με διακυβέρνηση Τσίπρα μειώνονται οι καταθέσεις και συρρικνώνονται συνεχώς οι χορηγήσεις δανείων δείχνει πόσο μακριά από τα πραγματικά προβλήματα κινείται ο κ. Τσίπρας.Το μόνο που πασχίζει με επιμονή είναι να στήσει στα πόδια του ένα κακέκτυπο δικομματισμού με αρωγό τον κ. Μητσοτάκη.Δεν θα τα καταφέρει γιατί κάθε μέρα που περνάει θα γίνεται ολοένα και περισσότερο αντιληπτό ότι αν η οργάνωση φοροεπιδρομών είναι η ορατή πλευρά του κ. Τσίπρα, οι Τράπεζες είναι η σκοτεινή του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)