Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΒΟΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΥΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ.

Τον Πεντάλοφο Βοίου επισκέφτηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης.Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Κώστα Χονδροκώστα και συζήτησαν την πρόταση του τοπικού συμβουλίου για φιλοξενία 40 μαθητών – προσφύγων , στο «Καρούτειο» διαπολιτισμικό Γυμνάσιο- Λύκειο Πενταλόφου. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας Πενταλόφου. Διαπιστώθηκε πως οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και βεβαιώθηκε πως υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας και άλλων μαθητών , αφού ο σημερινός αριθμός μαθητών υπολείπεται κατά πολύ των δυνατοτήτων[κλινών] της Εστίας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν προβλήματα και προτάσεις για την ανάπτυξη της ιστορικής κοινότητας Πενταλόφου . Ο Θέμης Μουμουλίδης, επανέλαβε την πάγια θέση του περί ανάγκης θεαματικής αναβάθμισης του ρόλου των τοπικών συμβουλίων με εκχώρηση συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων που θα συμβάλλουν στην βιοσιμότητα αλλά και ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων.Παράλληλα αποτελεί και στοιχείο άμεσης δημοκρατικής λειτουργίας των κοινοτήτων. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Μανιος. Συμφωνήθηκε η συζήτηση να συνεχιστεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.