Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΛΑΓΓΟΝΑΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Από το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ανακοίνωση σχετικά με την οριοθέτηση αναπαραγωγικής αποικίας της λαγγόνας στη λίμνη Ορεστιάδα Καστοριάς και συγκεκριμένα στη Νότια παραλία περιοχή ΄΄ΧΑΣΑΝ ΚΑΤΤΗ’’, μεταξύ Εμπορικού Κέντρου και του χώρου στάθμευσης του παλιού Νομαρχιακού Μεγάρου (νύν Περιφερειακής Ενότητας) εντός της λίμνης (παραλίμνιας και λιμναίας έκτασης ) 2 στεμμάτων περίπου και μήκους 1200 μέτρων στη παρόχθια ζώνη.Η περιοχή που θα οριοθετηθεί θα υποδειχθεί επακριβώς από τα μέλη της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος Δυτ. Μακεδονίας. Η οριοθέτηση θα γίνει με σημαδούρες με έξοδα και μέσα της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος, για το χρονικό διάστημα από 25 Μαρτίου 2016 μέχρι και 25 Απριλίου 2016.
Ενημερωτικές σημάνσεις και πινακίδες θα τοποθετηθούν με έξοδα της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος. Παρακαλούνται οι αλιείς και οι ενασχολούμενοι με ναυταθλήματα να μην παραβιάζουν την οριοθέτηση των συγκεκριμένων περιοχών το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ώστε να συμβάλλουν στην προστασία τους είδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.