Ε.Κ.Φ.: ΠΡΟΣΛΗΨΗ 5 ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΙΛΩΤΑ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι o ΑΗΣ Αµυνταίου-Φιλώτα ενδιαφέρεται για την πρόσληψη πέντε (5) εκτάκτων ηµεροµισθίων ανειδίκευτων εργατών, µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου (60 ηµεροµίσθια), για την κάλυψη εποχικών η παροδικών αναγκών του Σταθµού.Καλούνται οι ενδιαφερόµενοι που επιθυµούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν από 02/03/2016 έως 11/03/2016 στη Γραµµατεία του Σταθµού την ειδική έντυπη Αίτηση –Υπεύθυνη ∆ήλωση.Απαιτούµενα δικαιολογητικά µε την υποβολή της αίτησης:
1. Πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕ∆ για τον προσδιορισµό του χρονικού διαστήµατος ανερ- γίας του υποψηφίου, η ηµεροµηνία έκδοσης της οποίας δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από (10) εργάσιµες ηµέρες από την ηµεροµηνία έναρξης της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων. Αποκλείεται η απόδειξη µε υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.
2. Πρόσφατο Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης.
3. Φωτοαντίγραφο αστυνοµικής ταυτότητας.
4. Υπεύθυνη ∆ήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνει αν έχει απασχοληθεί στη ∆ΕΗ Α.Ε., µε οποιαδήποτε σχέση εργασίας (π.χ. σύµβαση έργου, ηµεροµίσθιος κ.α., εκτός πρακτικής άσκησης) κατά το τελευταίο έτος, καθώς και τα χρονικά διαστήµατα που απα- σχολήθηκε. Σηµειώνεται ότι η επαναπρόσληψη των ατόµων που έχουν απασχοληθεί µε σύµβαση ερ- γασίας ορισµένου χρόνου(60 ηµεροµίσθια) αποκλείεται πριν παρέλθουν 12 µήνες από τη λήξη της προηγούµενης απασχόλησής τους στη ∆ΕΗ Α.Ε.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)