Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ε.Κ.Φ.: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ 12 ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ "ΛΕΧΟΒΟ Ι"

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 26 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεχόβου η τελετή κλήρωσης κατοικιών του οικισμού «ΛΕΧΟΒΟ Ι». Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της επιτροπής που αποτελείτε από εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ, τον Περιφερειακό Διευθυντή ΟΑΕΔ, το Νομικό Σύμβουλο του ΟΑΕΔ, τον Πρόεδρο του ΕΚΦ κ. Σιάκο και τον Πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Σαπαλίδη. Επίσης παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Μπίρος, ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. Καραγιαννίδης, ο Πρόεδρος της κοινότητας Λεχόβου καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του ΟΑΕΔ.22 οικογένειες είχαν κάνει αίτηση προκειμένου να αποκτήσουν μια εργατική κατοικία του πρώην ΟΕΚ. Οι 2 αιτήσεις είχαν απορριφτεί και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση 20 αιτήσεων για 12 κατοικίες.Οι τυχεροί είναι:
ΚΟΛΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΦΩΛΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΓΡΑΜΠΟΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΦΕΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΑΤΛΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΡΟΜΠΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΩΜΑΪΣ
ΖΗΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΩΜΑΗ


Ο Πρόεδρος του ΕΚΦ τόνισε ότι μετά την κατάργηση του ΟΕΚ ο ΟΑΕΔ ανέλαβε το σημαντικό έργο να διεκπεραιώσει όλες τις εκκρεμότητες του φορέα και να συνεχίσει το έργο της στεγαστικής συνδρομής των εργαζομένων και των ανέργων.
Ευχήθηκε στους τυχερούς καλορίζικα τα σπίτια, όπου πραγματοποιήθηκε για αυτούς ένα όνειρο ζωής και ελπίζουμε να γίνουν και στο μέλλον τέτοιες διαδικασίες έτσι ώστε να υπάρχουν και άλλοι τυχεροί και να αποκτήσουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι το δικό τους σπίτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.