Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 11:00 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής). Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης
2. Έγκριση της 10/2016 τροποποίησης προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
3. Έγκριση του πρακτικού και κατακύρωση του αποτελέσματος διεξαγωγής επαναληπτικής δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο : «Αποκατάσταση φθορών στο Ε.Ο.Δίκτυο Π.Ε.Κοζάνης »
4. Έγκριση του αποτελέσματος του διαγωνισμού της 10ης Μαϊου 2016 και κατακύρωση της εκτέλεσης των εργασιών του έργου ΣΑΕΠ 541 «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της ΠΕ Κοζάνης,αρμοδιότητας,της ΔΤΕ (έδρας)/Π.Δ.Μ.»
5. Έγκριση συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη ή μειοδοτών για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας (είδη ένδυσης και υπόδησης) για τις ανάγκες των εργαζομένων στα εργοτάξια της Π.Δ.Μ. και Π.Ε.Κοζάνης
6. Έγκριση του πρακτικού Νο.8 που αφορά στον διαγωνισμό της 9/5/2016 (αρ.διακήρυξης 1/2016)για την ανάδειξη προμηθευτή «αναλωσίμων υλικών Η/Υ,φωτοαντιγραφικών και φαξ καθώς και γραφικής ύλης»,για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε.Φλώρινας
7. Έγκριση δαπανών Π.Ε.Κοζάνης
8. Έγκριση για υποέργο «Οδική Ασφάλεια Εθνικού Δικτύου Ν.Κοζάνης της πράξης «Οδική ασφάλεια εθνικού δικτύου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας «(κωδ.MIS 453373/1) με δικαιούχο την Π.Δ.Μ.-Πληρωμή-καταβολή ποσού λόγω επιβολής κατ’αποκοπή δημοσιονομικής διόρθωσης με ανάκτηση από τον δικαιούχο της πράξης,λόγω «ελλιπούς τεχνικής μελέτης δημοπράτησης»
9. Έγκριση δαπάνης που αφορά αποζημίωση απαλλοτρίωσης έκτασης εμβαδού 320,17 τ.μ. για την εκτέλεση του έργου : « Βελτίωση κόμβων ΤΕΙ»από τα λειτουργικά της Π.Δ.Μ.

10. Έγκριση δαπάνης και την διάθεση ισόποσης πίστωσης για την προμήθεια λαμπτήρων εξωτερικού φωτισμού της Τ.Κ.Αγίου Χριστοφόρου

11. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου

12. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου

13. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου

14. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου

15. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου

16. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου

17. Έγκριση παράτασης της σύμβασης με την Τράπεζα Πειραιώς

18. Έγκριση δαπανών Π.Δ.Μ.

19. Έγκριση πληρωμής δαπανών έργων Π.Ε. Γρεβενών

20. Έγκριση πληρωμής δαπανών Π.Ε. Γρεβενών

21. Έγκριση δαπανών Π.Δ.Μ.-Π.Ε. Φλώρινας

22. Έγκριση δαπανών Π.Δ.Μ.-Π.Ε. Φλώρινας

23. Έγκριση δαπανών Π.Ε. Καστοριάς

24. Έγκριση δαπανών Π.Ε. Καστοριάς

25. Έγκριση δαπάνης Π.Ε. Καστοριάς

26. Έγκριση της εκτός έδρας μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

27. Έγκριση δαπάνης τιμολογίων αναδόχων μεταφορέων μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε.Καστοριάς για το σχολικό έτος 2015-2016

28. Τροποποίηση της υπ’αριθμ.445/11 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.