ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ"

Με καθυστέρηση 6 μηνών και με πολλές πιέσεις, τελικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε σε κυκλοφορία τον οδικό άξονα Φλώρινας-Νίκης. Δε γνωρίζουμε αν εσκεμμένα ή απροαίρετα επέλεξαν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά τις οποίες η Βουλή ετοιμαζόταν να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο-φοροκαταιγίδα άνω των 7.500 σελίδων και ως εκ τούτου δεν μπόρεσα να παρευρεθώ. Η ειρωνεία είναι ότι σχεδόν όλοι όσοι παρευρίσκονταν στα εγκαίνια δεν είχαν την παραμικρή συνεισφορά ούτε στο σχεδιασμό ούτε στη μελέτη ούτε στην κατασκευή των έργων. Ήταν όμως παρόντες στο κόψιμο των κορδελών και στο φράγμα Τριανταφυλλιάς και στο δρόμο Φλώρινας-Νίκης, έργα που –ως γνωστόν- υλοποίησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Αναρωτιέμαι αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέχρι το τέλος της θητείας της θα εγκαινιάσει έστω και ένα έργο δικό της στο Νομό Φλώρινας. Αν κρίνουμε από τις καθυστερήσεις με τις οποίες παραδίδει τα ήδη έτοιμα έργα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα αρνητικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)