Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις και χορηγούς, για την ευγενική τους συμμετοχή και τις σημαντικές προσφορές τους, στην πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής της «Ακαδημίας Οίνου» του Συλλόγου μας στις 15/05/2016.1. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ και το Γραφείο Γενικού Τουρισμού ΚΤΕΛ ΑΕ Νομού Φλώρινας, για την πλήρη διάθεση ενός λεωφορείου.
2. Το «ΚΤΗΜΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ» στη Λεβαία Φλώρινας και τον ιδιοκτήτη του κ. Χάρτμαν Λώρενς, για τη θερμή υποδοχή, την άψογη φιλοξενία, την άριστη ξενάγηση και τις γευστικές δοκιμές ποικίλων οίνων, δικής τους παραγωγής.
3. Το «ΚΤΗΜΑ - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ» στο Ξινό Νερό Φλώρινας και τον ιδιοκτήτη του κ. Παναγιώτη Δημόπουλο, για τη θερμή υποδοχή, την άψογη φιλοξενία, την άριστη ξενάγηση και τις γευστικές δοκιμές ποικιλιών οίνων δικής τους παραγωγής καθώς επίσης για την ποικιλία εδεσμάτων που προσέφεραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.