ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΕΝΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Για τους θερινούς μήνες το τμήμα tennis των "Σαρισων" ανακοινώνει την λειτουργία των παρακάτω τμημάτων:
Προπαιδικό(4-6): Δίνεται έμφαση τόσο στην σωστή εκμάθηση του αθλήματος, από τα πρώτα βήματα του παιδιού, όσο και στην σωστή ανάπτυξη του, μέσω της βελτίωσης των δεξιοτήτων του.
Παιδικό: (6+): Σε αυτή την κατηγορία τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα, να γυμνάσουν το σώμα τους αλλά και να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους.
Εφηβικό: Εκμαθηση των μυστικών του αθλήματος, εκγύμναση, βελτίωση της τεχνικής και της τακτικής των αθλητών.
Ανδρών-Γυναικών: Τμήματα προσαρμοσμένα για όλα τα επίπεδα που περιλαμβάνουν από γνωριμία με το άθλημα και εκγύμναση μέχρι βελτίωση της τεχνικής για πιο προχωρημένους.
Η συνθεση των τμημάτων γίνεται σύμφωνα με το επίπεδο των αθλητών.
ΌΛΑ τα τμήματα προπονούνται και επιβλέπονται από τον πρωταθλητή του αθλήματος Κώστα Ζαφειρόπουλο, καθιστώντας εγγυημένο το αποτέλεσμα στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο καθένας.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο σύγχρονο γήπεδο των εγκαταστάσεων Tsotakis Place και είναι ανοιχτά για το κοινό.
Πληροφορίες: 6937164317, 6932343438, 2385026555
Βρείτε μας στο Facebook ως Tennis Sarises, καθώς και στο ενήμερο blog μας tennisarises.blogspot.com για να παρακολουθείτε τα νέα και τις δραστηριότητες του τμήματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)