ΈΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ LEVEL1 ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Στον διασυλλογικό αγώνα Level 1 πέντε σταδίων που διοργανώθηκε από τον Σ.Π.Σ.Πέλλας στις 11/09/2016 στο σκοπευτήριο Μεσημερίου Έδεσσας συμμετείχαν οι αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, με εξαιρετική απόδοση. Ο αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη.
Οι αθλητές της Λέσχης κατατάχθηκαν ως εξής: Παλιογιάννης 5ος, Μούτσιος 7ος, Ρόζας 12ος, Χατζηλίας 14ος, Ευαγγέλου 15η, Τικόπουλος Κ., 16ος, Κωστόπουλος 19ος, Περιβολάρης 21ος, Χρυσοχοϊδης 25ος, Μάργαρης 29ος, Τικόπουλος Ε. 35ος, Συγκελάκης 44ος. Οι συμμετοχές στην κατηγορία productionανήλθαν στις 58.Ο Παλιογιάννης κατέκτησε άλλο ένα κύπελο στην υποκατηγορία Junior και ο εκπαιδευτής της Λέσχης Ηλίας Μούλελης ήταν τρίτος στη γενική. Η Ευαγγέλου Χριστίνα ανέβηκε για ακόμη μία φορά στο βάθρο και ήταν 2η στην υποκατηγορία Ladies. Οι Φλωρινιώτες σκοπευτές αν και είναι οι νεότεροι αθλητές συνεχίζουν να διακρίνονται και η ΣΑΛΦ ως ο νεότερος σύλλογος της Βορείου Ελλάδας ξεχωρίζει για τα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από ιδρύσεώς της.
Τα συνολικά αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο www.shootersis.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)