ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡ. 8544/26-09-2016 ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΈΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΓΓΕΙΟΟΙΔΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΣΤΟ 67%

Απαντώντας στην με αρ. 8544/26-09-2016 ερώτηση, που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από το Βουλευτή κ. Γιάννη Αντωνιάδη, σχετικά με την ένταξη του κληρονομικού αγγειοοιδήματος σε ξεχωριστή κατηγορία για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και μείωση του απαιτουμένου ποσοστού αναπηρίας, για θέματα της αρμοδιότητας μας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
Μετά την κατάθεση του συγκεκριμένου αιτήματος και την εισήγηση ειδικού εμπειρογνώμονα της Ομάδας Εργασίας για την επικαιροποίηση των παθήσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθ' υπέρβαση του αριθμού εισακτέων σε ποσοστό 5%, ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, το κληρονομικό αγγειοοίδημα συμπεριλαμβάνεται στις προτάσεις για ένταξή του σε ξεχωριστή κατηγορία για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και μείωση του απαιτούμενου ποσοστού αναπηρίας από το 80% στο 67% και άνω, αφού τηρούνται οι διαδικασίες που προβλέπονται και για όλες τις άλλες παθήσεις για την ίδια κατηγορία.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)