Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ H YUHUA LIU No 1 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με τον τελευταίο πίνακα αξιολόγησης των αντρών-γυναικών που δημοσίευσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. η αθλήτρια των ΣΑΡΙΣΩΝ Yuhua Liu καταλαμβάνει την 1η θέση μεταξύ όλων των αθλητριών της Ελλάδας. Η παρουσία της Yuhua στο ελληνικό πρωτάθλημα τιμά το σύλλογο και το άθλημα και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχουμε στις τάξεις μας μία τόσο σημαντική αθλήτρια!!!
Πολύ ψηλά στη βαθμολογία βρίσκονται τα ελληνικά αστέρια των ΣΑΡΙΣΩΝ Γεωργία Ζαβιτσάνου (Νο 6), Αλίκη Κιούφη (Νο 12) και Θάλεια Κορδούτη (Νο 24). Στην κατηγορία των Παγκορασίδων η Χρυσή Φωτιάδου ανέβηκε στο Νο3 της Πανελλήνιας Κατάταξης δείχνοντας την ανοδική της πορεία. Όλα τα παιδιά των ακαδημιών ανεβαίνουν συνεχώς στους πίνακες φανερώνοντας την σκληρή δουλειά που πραγματοποιείται στο σύλλογο.
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΓΟΥΡΑΣ ΣΤΟΝ Ο.Ε.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Στον Ο.Ε.Α. Χαλκίδας θα συνεχίσει την αθλητική του διαδρομή ο Ανδρέας Λυγούρας, μετά τη μεταγραφή που πήρε στην ομάδα της Χαλκίδας. Ο Ανδρέας, φοιτητής στην πόλη, θα έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται παράλληλα με τις σπουδές του στο Πρωτάθλημα της Β΄ Αττικής.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)