Α.Σ.Ε.Α. « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ 2016 ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΡΩΝ

Με δύο πολύ άνετες, όσο και σημαντικές νίκες και μία αδιάφορη ήττα κλείνει το 2016 η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας. Με τις επιτυχίες αυτές η ομάδα της Φλώρινας εδραιώθηκε στη 2η θέση πίσω από τη ΧΑΝΘ, μία θέση που αν την διατηρήσει ως το τέλος θα την οδηγήσει στα μπαράζ της Αθήνας για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.Το Σάββατο 17/2/2016 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι πρώτοι τρεις αγώνες του 2ου γύρου της Β΄ Εθνικής, όπου συμμετέχουν οι 10 καλύτερες ομάδες της Βορείου Ελλάδας. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ αντιμετώπισαν τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης, την πρωτοπόρο και αήττητη ΧΑΝΘ και τις πολύ δυνατές ομάδες του Ευόσμου Νέμεσις και της Σίνδου Εχέδωρο. Οι τρεις αθλητές μας Λίβιου, Σταθουλόπουλος και Μίντσης αποδίδοντας εξαιρετικό πινγκ πονγκ για άλλη μία φορά επιβλήθηκαν της Σίνδου 4-1 και του Ευόσμου 4-0. Στον αγώνα με την ΧΑΝΘ δεν μπόρεσαν να αντισταθούν σε μία ομάδα που αποτελείται από αθλητές επιπέδου Α1 και έχασαν φυσιολογικά 0-4. Η ήττα αυτή δεν επηρεάζει καθόλου την πορεία της ομάδας, που μετά τα αποτελέσματα αυτά παραμένει σταθερά στη 2η πορονομιούχα θέση. Αξίζει να αναφερθεί η πολύ μεγάλη παρουσία του Ανδρέα Μίντση, που παρόλο είναι ο μικρότερος της παρέας (μόλις 16) σημείωσε μεγάλες νίκες. ΜΠΡΑΒΟ παιδιά!!!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ταυτόχρονα με τους άντρες αγωνίστηκε και η ομάδα του ΟΕΑ στην έναρξη του 2ου γύρου του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Γυναικών. Η ομάδα αποτελούμενη από τις Ευθυμίου, Φωτιάδου και Άμπα αντιμετώπησε την αντίστοιχη ομάδα της Κοζάνης. Τα κορίτσια μας τα πήγαν θαυμάσια και επικράτησαν άνετα με σκορ 4-1. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στην μικρή Δέσποινα Άμπα (11 ετών) που σημείωσε 2 νίκες, προσφέροντας στην ομάδα την μισή νίκη. Η μία μάλιστα νίκη ήταν επί της 20χρονης Βασιλειάδου. Τις άλλες δύο νίκες σημείωσε η Χρυσή Φωτιάδου, τη μία επί της έμπειρης νεάνιδας Κασνάκη.
Δύο ακόμα νίκες πήρε η ομάδα «στα χαρτιά» καθώς οι ομάδες της Κομοτηνής και της Βέροιας που θα αντιμετώπιζε έχουν αποσυρθεί από το Πρωτάθλημα.
Μετά τα αποτελέσματα αυτά ο ΟΕΑ βρίσκεται στην 3η θέση της Βαθμολογίας πίσω από την Καβάλα και την Αλεξ/πολη.
Τα κορίτσια των ακαδημιών μας «πετάνε» και όλοι νιώθουμε πολύ υπερήφανοι για αυτά. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια, αλλά και στον προπονητή τους για τη μεθοδική δουλειά που κάνει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)