ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Κλιμακώνονται τα προγράμματα ασφάλειας και αστυνόμευσης της Ελληνικής Αστυνομίας, σε ολόκληρη τη χώρα, με σκοπό την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ανταπόκρισης στις αυξημένες απαιτήσεις της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, δόθηκαν ειδικότερες εντολές σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες για διαρκή επαγρύπνηση, αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση, καθώς και ενισχυμένη εφαρμογή όλων των δράσεων τάξης και ασφάλειας, στο σύνολο της χώρας. Ο σχεδιασμός αυτός, μαζί με τα αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας που αναπτύσσονται ήδη σε όλη την επικράτεια, στοχεύει στην προληπτική και αποτρεπτική παρουσία της Αστυνομίας και την αποτελεσματική παρέμβασή της, όπου απαιτείται.
Το σύνολο του διαθέσιμου προσωπικού και των μέσων όλων των Υπηρεσιών, με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, θα διατεθεί όλο αυτό το διάστημα για την υλοποίηση του σχεδιασμού, με βάση τις ειδικότερες οδηγίες και τις ιδιαίτερες συνθήκες, που επικρατούν σε κάθε περιοχή.
Ενδεικτικά, από τώρα και σε όλο το διάστημα της εορταστικής περιόδου:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)