Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω, για την ευγενική τους συμμετοχή και προσφορά κρασιών κατά την 2η συνάντηση γευστικών δοκιμών (περιόδου 2016-17) της «Ακαδημίας Οίνου» του Συλλόγου μας, στις 17/12/2016.1. Το «ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ» από τον Βελβεντό Κοζάνης, για την προσφορά και παρουσίαση του κρασιού «ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΥΝΟΜΑΥΡΟ – ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ 2013».
2. Τον «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ», από το Αμύνταιο, για την προσφορά και παρουσίαση του κρασιού «ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ – ΠΟΠ ΑΜΥΝΤΑΙΟ 2010».
3. Το «Οινοποιείο-Αποστακτήριο ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΡΤΣΑΛΗ», από το Αγίασμα Τσοτυλίου Κοζάνης, για την προσφορά και παρουσίαση του «ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΣ ΞΥΝΟΜΑΥΡΟΥ».
4. Τον Σεφ Γεώργιο Τσελίδη από την Φλώρινα, για την προσφορά και παρουσίαση εκλεκτών συνοδευτικών εδεσμάτων.
5. Την εταιρεία «ΟΝΕ ΑΒΕΕ», για την προσφορά «ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΩΝ ΝΕΡΩΝ».
6. Τον εικαστικό-γλύπτη κ. Χρήστο Τσώτσο, για την ταυτόχρονη λειτουργία της έκθεσης γλυπτικής του στην Πινακοθήκη του ΦΣΦΑ.
7. Την επιχείρηση Cafe «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ CLASSIC», για τη διάθεση του απαραίτητου εξοπλισμού (τραπεζοκαθισμάτων) και τις ιδανικές συνθήκες που προσέφερε.

Ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.