ΣΥΛΛΗΨΗ 17ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ -ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ 3 ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

17χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής σε κυλικείο Δημοτικού Σχολείου συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας. Ο 17χρονος από κοινού με άγνωστο άτομο-συνεργό του αφού εισήλθαν στον αύλειο χώρο Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το κυλικείο, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, ενώ ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή, αφού έθραυσε το παράθυρο του κυλικείου με ρίψη μεταλλικού αντικειμένου .Οι γονείς του 17χρονου αναζητούνται να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, διότι σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ομοίως αναζητείται να συλληφθεί και ο συνεργός του 17χρονου.
Συνεχιζόμενων των ερευνών του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας σχετικά με τη δράση 17χρονου ημεδαπού που είχε συλληφθεί χθες, (21-02-2017) στην Πτολεμαΐδα για απόπειρα κλοπής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Αναλυτικότερα, εξακριβώθηκε ότι ο 17χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 27-01-2017 έως 21-02-2017, διέπραξε ακόμη τρεις (3) κλοπές στην πόλη της Πτολεμαΐδας, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 807 ευρώ, εμπορεύματα αξίας 300 ευρώ και ηλεκτρολογικό υλικό αξίας 150 ευρώ, μέρος των οποίων στη συνέχεια διέθεσε σε 39χρονο ημεδαπό, έναντι χρηματικού αντιτίμου.
Στην κατοχή του 17χρονου και του 39χρονου βρέθηκε μέρος από τα κλοπιμαία και τα αφαιρεθέντα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)