ΣΥΛΛΗΨΗ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ 17 ΚΙΛΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Τέσσερα  άτομα, εκ των οποίων ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας και τρεις ημεδαποί, ηλικίας 28, 28 και 50 χρόνων, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας συνελήφθησαν σε περιοχή της Καστοριάς. Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς εντόπισαν σε περιοχή της Μεσοποταμίας Καστοριάς, -2- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα να κινούνται από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα προς το εσωτερικό της χώρας.
Στο πρώτο αυτοκίνητο, επέβαιναν ο 50χρονος και ο 38χρονος, ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα, οι οποίοι συντόνιζαν τη μεταφορά, ενώ στο δεύτερο όχημα επέβαιναν οι δύο 28χρονοι.Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των προαναφερόμενων αστυνομικών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.), του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, ακινητοποιήθηκαν τα δυο οχήματα στο 28ο χλμ. του Καθέτου Άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο χώρο αποσκευών του δεύτερου οχήματος, βρέθηκαν 17 πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 16 κιλών και 700 γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
16 κιλά και 700 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
5 κινητά τηλέφωνα με 6 κάρτες SIM και
ανωτέρω 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)