ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου η τελετή του Αγιασμού για την εκπαίδευση της νέας τάξεως των εθελοντών του Τοπικού Τμήματος Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στον ημιώροφο της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του προέδρου του Τοπικού Τμήματος κ. Δημήτριου Ρίζου καθώς και νέων και παλαιότερων εθελοντών και μελών του ΕΕΣ.
Ο κ. Μπίρος, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τις εθελόντριες του Τοπικού Τμήματος Φλώρινας του ΕΕΣ για το σημαντικό έργο και την προσφορά τους σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη από βοήθεια, συμπαράσταση και επικοινωνία, ευχήθηκε σε όλους δύναμη και κουράγιο για το μέλλον ενώ τόνισε πως η Π.Ε. Φλώρινας θα βρίσκεται πάντα αρωγός σε κάθε δράση και πρωτοβουλία του ΕΕΣ Φλώρινας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)