ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Το Δ.Σ. της Ένωσης μας συγχαίρει το προσωπικό του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, οι οποίοι με συντονισμένες ενέργειες συνέλαβαν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος προσπάθησε να εισάγει στη Χώρα μας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών(κάνναβη), καθώς και το προσωπικό της ομάδας Πλωτής Αστυνόμευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, για τη σύλληψη πέντε(5) αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας και Π.Γ.Δ.Μ., για παράνομη αλιεία στη λίμνη Μεγάλη Πρέσπα, αφού ας μην ξεχνάμε πως πρόσφατα έχασε τη ζωή του συνάδελφός μας από πυρά Αλβανών ψαράδων. Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται ο επαγγελματισμός και το φιλότιμο του Έλληνα Αστυνομικού, ο οποίος παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου και το μόνο που ζητά από την Πολιτεία είναι να τον θωρακίσει νομικά, ηθικά και υλικά, προκειμένου να κάνει απερίσπαστος τη δουλειά του. Τέλος, αποδεικνύεται και πάλι περίτρανα πως αυτός που δουλεύει πάντα και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, είναι ο απλός Αστυνομικός σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)