ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε επιχορηγήσεις ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ σε Δήμους της χώρας για να αντιμετωπιστούν ζημίες και καταστροφές που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.Όπως, χαρακτηριστικά, αναφέρεται στο δημοσίευμα, το Υπουργείο ανταποκρίθηκε σε σχετικά αιτήματα που κατέθεσαν Δήμοι της χώρας.
Στη Δυτική Μακεδονία επιχορήγηση λαμβάνουν οι εξής Δήμοι:
-Βοίου 55.000€
-Γρεβενών 105.000€
-Δεσκάτης 35.000€
-Εορδαίας 70.000€
Ο Δήμος Φλώρινας μηδέν και τα ερωτήματα εύλογα.
Το Υπουργείο δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα του Δήμου Φλώρινας;
Ο Δήμος Φλώρινας κατέθεσε αίτημα επιχορήγησης εξαιτίας ζημιών από τον παγετό και τις έντονες χιονοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή;
Κατέγραψε τις ζημίες και τις καταστροφές;
Αν ναι, αποτίμησε χρηματικά το κόστος των ζημιών;
Αν κατέθεσε αίτημα, τεκμηρίωσε με σαφή και αδιαμφισβήτητο τρόπο την αίτηση του, καταθέτοντας εγγράφως τις καταγεγραμμένες καταστροφές και την οικονομική ζημία που προκάλεσαν;
Ο Γ.Βοσκόπουλος οφείλει απαντήσεις. Τις οφείλει και για έναν ακόμη λόγο. Εκτός από Δήμαρχος είναι και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων. Άρα έχει αυξημένη ευθύνη, την οποία επιτέλους θα πρέπει να αναλάβει, εκτός αν ο ζήλος του εξαντλήθηκε στην εξυπηρέτηση των ημετέρων και στην «αγωνία» του για το μέλλον της ΑΝ.ΦΛΩ.
Όσο συνεχίζεται η κατάσταση απραξίας στον Δήμο Φλώρινας και όσο αυξάνονται τα φαινόμενα διάλυσης το ερώτημα, αν και σκληρό, παραμένει.
Υπάρχει Δήμαρχος;



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)