ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στο Μουσείο της Ακρόπολης της Αθήνας, με μια σεμνή τελετή, μέσα όμως σε ένα θερμότατο κλίμα, η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (χάντμπολ) τίμησε τους παλαίμαχους αθλητές του σωματείου Αμύντας Αμυνταίου Ν. Φλώρινας, οι οποίοι πρώτοι έπαιξαν και έφεραν το χάντμπωλ στην Ελλάδα. πριν από 40 χρόνια. Παρευρέθησαν από τον Αμύντα οι Νίκος Γιόσκος, Νίκος Παπαχρήστου, Αριστοτέλης Καζαντζίδης, Παύλος Καζαντζίδης, Βασίλης Τραϊανός, Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, Κωνσταντίνος Κοκτσίδης, Κώστας Τριαντάφυλλίδης και Θωμάς Τζήγας.
Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τον Αμύντα Αμυνταίου και όλους τους προαναφερθέντες συμπατριώτες μας, πρωτίστως για την προσφορά τους στον αθλητισμό, αλλά και για το ότι έκαναν ευρέως γνωστό το Αμύνταιο, τη Φλώρινα και την ομάδα τους. Ειλικρινά ήταν πολύ συγκινητικό όταν ο πρόεδρος της Ο.Χ.Ε. ανακοίνωσε στην κατάμεστη αίθουσα ότι το πρώτο σκίρτημα, το πρώτο σφύριγμα ακούστηκε στο Αμύνταιο με τη συμμετοχή του ιστορικού Αμύντα και των Αμυντιωτών. Δηλώνω φανατικός φίλαθλος του Αμύντα. Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ομάδας και εύχομαι πάντα επιτυχίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)