ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: Οι σημαντικές καθυστερήσεις στη μετεγκατάσταση του οικισμού Αναργύρων Ν. Φλώρινας θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων του, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Ερωτάται ο κ. Υπουργός για ποιους λόγους καθυστερεί η έκδοση του ΦΕΚ για τη μετεγκατάσταση του οικισμού των Αναργύρων Ν. Φλώρινας και Πότε επιτέλους θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η μετεγκατάσταση του οικισμού Αναργύρων Ν. Φλώρινας. Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης:
Προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Θέμα: Οι σημαντικές καθυστερήσεις στη μετεγκατάσταση του οικισμού Αναργύρων Ν. Φλώρινας θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων του.Ο οικισμός των Αναργύρων του Ν. Φλώρινας βρίσκεται στην κυριολεξία μέσα στα ορυχεία λιγνίτη της περιοχής. Την ήδη υποβαθμισμένη ζωή των κατοίκων από τη ρύπανση και το θόρυβο, επιτείνουν οι καθιζήσεις και οι ρωγμές που έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα σπίτια του οικισμού, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων.
Η πολιτεία, αναγνωρίζοντας εδώ και χρόνια το πρόβλημα, κίνησε τις διαδικασίες μετεγκατάστασης του οικισμού σε μια ασφαλέστερη περιοχή, όπου οι κάτοικοι θα μπορέσουν να ζήσουν σε ένα περιβάλλον πιο ανθρώπινο. Ενώ έχουν ολοκληρωθεί όλες οι τυπικές διαδικασίες, εκκρεμεί εδώ και πολύ καιρό η έκδοση του ΦΕΚ για τη μετεγκατάσταση, με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να βρίσκεται στον αέρα.
Κατόπιν των ανωτέρω,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός
Για ποιους λόγους καθυστερεί η έκδοση του ΦΕΚ για τη μετεγκατάσταση του οικισμού των Αναργύρων Ν. Φλώρινας;
Πότε επιτέλους θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η μετεγκατάσταση του οικισμού Αναργύρων Ν. Φλώρινας;
Ο ερωτών Βουλευτής
Αντωνιάδης Γιάννης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)