Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΜΕΙΩΣΗ 30% ΣΤΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Μείωση της τάξεως του 30% στο ηλεκτρικό ρεύμα στα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας περιλαμβάνει το ειδικό τιμολόγιο, που μπήκε στον προϋπολογισμό της χώρας που κατατέθηκε στη Βουλή.Αυτό ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπιδης από την Φλώρινα υπογραμμίζοντας ότι είναι μια σημαντική εξέλιξη, μια δικαίωση όλων των φορέων της Δυτικής Μακεδονίας που διεκδικούσαν εδώ και χρόνια και που από το 2018 θα είναι πλέον μια πραγματικότητα, η οποία θα βοηθήσει στην οικονομική ελάφρυνση των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας.
Την ισχύ του Ειδικού τιμολογίου για τη Δυτική Μακεδονία από αρχές του 2018 είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη Κοζάνη το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού συνεδρίου.
Πηγή: www.ert.gr/news/florina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.