Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Σε μια δύσκολή συγκυρία για τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τη θεομηνία στην Μάνδρα Αττικής και θέλοντας να τους στηρίξουμε στην δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται, πήραμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα νοικοκυριά τους.Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας να γίνουν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια δείχνοντας την αλληλεγγύη τους. Συγκεντρώνουμε είδη ρουχισμού, κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια πετσέτες, τρόφιμα μακράς διαρκείας και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε ένα σπιτικό. Παρακαλούμε τα είδη ρουχισμού να είναι πλυμένα- σιδερωμένα και τακτοποιημένα σε πακέτα ώστε να είναι εύκολη η συλλογή και η αποστολή τους.
Δεχόμαστε τη βοήθειά σας από Δευτέρα 27/11/2017 μέχρι την Παρασκευή 01/12/2017, στο χώρο της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας και κατά τις ώρες 6μμ έως 8μμ. Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν οι παρακάτω σύλλογοι:
Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς»
Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας
ΦΣΦ « Ο Αριστοτέλης»
Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας
Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας
Λυγκηστές
Σύλλογος Μοναστηριωτών και πέριξ Φλώρινας « Η ελπίς»
Σύλλογος Ηπειρωτών Φλώρινας « Η Ολυμπιάς»
Μεθόριος
Συλλογος Κρητών Φλώρινας « Ετεοκρήτες»
Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκ/σης ΦλώριναςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.