Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Θέμα « Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού»
Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας, κατά την 24η συνεδρίασή του στις 14 Νοεμβρίου 2017, έκανε αποδεκτή τη δωρεά σας, εις μνήμην του πατρός σας Αντωνίου Παπαδόπουλου, αποτελούμενη από ένα αναισθησιολογικό μηχάνημα, μια φορητή θερμοκοιτίδα, κλινοσκεπάσματα-σεντόνια, διάφορα χειρουργικά εργαλεία.
Παρακαλούμε να δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες μας.
Θέμα « Δωρεά ενός αναπηρικού αμαξιδίου»

Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας, κατά την 24η συνεδρίασή του στις 14 Νοεμβρίου 2017, έκανε αποδεκτή τη δωρεά σας, εις μνήμην του πατρός σας Αλεξάνδρου Μυλωνά, αποτελούμενη από ένα αναπηρικό αμαξίδιο για τις ανάγκες της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.Παρακαλούμε να δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες μας.
« Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού»
 Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας, κατά την 24η συνεδρίασή του στις 14 Νοεμβρίου 2017, έκανε αποδεκτή τη δωρεά σας, εις μνήμην της συζύγου σας Λεμονιάς Ναλμπαντίδου, αποτελούμενη από 3 στατώ ορού για τις ανάγκες της Χειρουργικής Κλινικής και 2.000 αυτοκόλλητα τσιρότα για τις ανάγκες της Αιμοδοσίας. 
Παρακαλούμε να δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες μας.

 Θέμα « Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού και κουβερτών»


Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας, κατά την 24η συνεδρίασή του στις 14 Νοεμβρίου 2017, έκανε αποδεκτή τη δωρεά σας,  αξίας 2.000€, αποτελούμενη από δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τις οθόνες τους και 48 κουβέρτες.

Παρακαλούμε να δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες μας.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.