Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η κίνηση μας στον εκπαιδευτικό χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας έχει ως σκοπό να εκπροσωπήσει τους συναδέλφους που διακατέχονται από δικαιολογημένη ανησυχία για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας :
από την κραυγαλέα κοροϊδία των πολιτικών ηγετών επί σειρά ετών, την αφαίμαξη της χώρας μας από τις κομματικές ηγεσίες, την εσκεμμένη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος μέσα από μία σωρεία νομοθετικών ρυθμίσεων και ανήθικων συναλλαγών και προσφάτως, το ξεπούλημα της χώρας μας από τους ίδιους τους υπευθύνους της σημερινής κατάστασης, στο ΔΝΤ και ΕΚΤ, αφού πρώτα φορτώσανε σε εμάς με κάθε θράσος την ευθύνη της δήθεν οικονομικής κρίσης, και τέλος την ποδηγέτηση της χώρας μας στην τρόικα με την εφαρμογή των περίφημων μνημονίων τα οποία και μας επιβλήθηκαν χωρίς καν να ερωτηθούμε.
Σε μία τέτοια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ή θα έπρεπε να παραμείνουμε και εμείς απαθείς και υποταγμένοι προσπαθώντας να διαχειριστούμε ο καθένας ξεχωριστά το άγχος και την αγανάκτηση μας ή να αναλάβουμε δράση, δημιουργώντας ένα χώρο στον οποίο προσδοκούμε να ενωθούμε όλοι μαζί και να συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας απέναντι στο ξεπούλημα της χώρας μας και την καταπάτηση των μισθών και των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας.
Καλούμε όποιο συνάδελφο έχει τις ίδιες ανησυχίες με εμάς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κατέβουμε στην εκλογική αναμέτρηση για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φλώρινας ως μία ενωμένη αντιμνημονιακή δύναμη.
Επικοινωνήστε με Γιώργο Καλαμπαλίκη στο 6974351450,με τον Γιώργο Κυριακού στο 6946385255 ή ελάτε στη συνάντηση μας το απόγευμα της Πέμπτης 23-11-2017 στις 19:00 μμ στο καφέ ΄΄Τότε΄΄
Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Φλώρινας
Κίνηση Εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.