Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Το Σάββατο 30/12/2017 ο Βουλευτής Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Φλώρινας και ενημερώθηκε από το Διοικητή κ. Χιωτίδη Γεώργιο για τη λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής και για τα προβλήματα που προέκυψαν μετά την αποχώρηση ιατρών - θέμα που είναι ιδιαίτερα σοβαρό για την περιοχή μας και που ο κ. βουλευτής ανέδειξε με σχετική ερώτηση στη Βουλή- καθώς και για την γενικότερη λειτουργία του νοσοκομείου. Ο κ. Χιωτίδης ενημέρωσε τον κ. Βουλευτή σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την Παιδιατρική κλινική και τις ενέργειες που πραγματοποίησε η διοίκηση για την επίλυση του. Συγκεκριμένα στην παρούσα φάση τα κενά καλύπτονται από ιατρούς των γειτονικών νοσοκομείων μέσα από ένα πρόγραμμα εφημεριών , κυρίως για τη λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων ( χωρίς να υπάρχει δυνατότητα νοσηλείας ) ενώ θα προκηρυχθούν και τρεις θέσεις Παιδιάτρων για τις οποίες η διοίκηση εκτιμά ότι θα υπάρχει ενδιαφέρον και θα στελεχωθούν σύντομα. Επίσης ο κ. Διευθυντής τόνισε ότι θα προκηρυχθούν και άλλες θέσεις ιατρών όπως παθολόγων και μία θέση ιατρού για τη μονάδα τεχνητού νεφρού και τέλος ότι θα ζητηθεί από το Υπουργείο η αύξηση των οργανικών θέσεων για το Νοσοκομείο της Φλώρινας.
Ο κ. Βουλευτής συμφώνησε με τον κ. Διοικητή ότι θα βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία μέχρις ότου επιλυθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.


                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.