ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Τρεις  υπηκόους Αλβανίας 28,51 και 54 ετών για μεταφορά τριών μη νόμιμων μεταναστών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, κατόπιν οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.
Στην πρώτη περίπτωση, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 51χρονος από κοινού με τον 54χρονο μετέφεραν στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, έναν ομοεθνή τους 29 ετών μη νόμιμο μετανάστη. Ακολούθως, συνεχιζόμενου του αστυνομικού ελέγχου σε δεύτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος οδηγός του μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας, δύο  ομοεθνείς του , μη νόμιμους μετανάστες.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
· δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
· έξι (6) κινητά τηλέφωνα και
· χρηματικό ποσό -660- ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)