ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δ.Σ. σύσκεψη με τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου.Η συμμετοχή των εκπροσώπων των συλλόγων ήταν αθρόα γεγονός που αποδεικνύει το ενδιαφέρον τους για την προώθηση του αθλητισμού και του πολιτισμού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Νάτσης, κ. Βαγγέλης Ακριτίδης, κ. Αποστόλης Θεοδώρου, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Ελένη Ιωαννίδου, η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Ειρήνη Γοράντη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Φωτεινή Βεράνη και ο κ. Χρήστος Ιωάννου και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αμυνταίου κ. Γιώργος Τρυφωνόπουλος. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψηςο Δήμαρχος Αμυνταίου εξέφρασε τη διάθεση της Δημοτικής Αρχής να επιχορηγήσει τις δράσεις των συλλόγων, ζήτησε από τους εκπροσώπους των συλλόγων να προγραμματίσουν εγκαίρως τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις τους, ώστε ο Δήμος Αμυνταίου για μια ακόμα φορά να είναι συνεπής και να συνδράμει υλικοτεχνικά την προσπάθειά τους. Ακόμαγνωστοποιήθηκε η συμμετοχή του Δήμου Αμυνταίου στην πανελλαδική περιβαλλοντική δράση «Let’sdoitGreece» και ζητήθηκε από τους συλλόγους η συνδρομή τους σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της νέας κυρίως γενιάς για το περιβάλλον. Τέλος ο Προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου Αμυνταίου κ. ΑνδρέαςΜεδίτσκοςενημέρωσε τους συλλόγους τον τρόπο επιχορήγησης τους, ενώ διανεμήθηκε και ενημερωτικό έντυπο στο οποίο επεξηγούνται αναλυτικά οι διαδικασίες.

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και ευόδωση των στόχων που έχουν θέσει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)