ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Την αναγκαιότητα πρόσληψης μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού στο πανεπιστήμιο της Φλώρινας τόνισαν οι εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας που βρέθηκαν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με μοναδικό θέμα την «Ενημέρωση και προοπτικές για τα δεδομένα και τα προβλήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα για την αποχώρηση μελών Δ.Ε.Π. και τον κίνδυνο που εμπεριέχει για την βιωσιμότητα της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας». 
Όπως ανέφεραν οι καθηγητές θα πρέπει να δοθούν κίνητρα στους εκπαιδευτικούς και στους φοιτητές για να μην θέλουν να φεύγουν από το πανεπιστήμιο της Φλώρινας ενώ επεσήμαναν την σπουδαιότητα αναβάθμισης των κτιρίων της παιδαγωγικής σχολής και της κατασκευής νέου κτιρίου για τη σχολή εικαστικών τεχνών Φλώρινας που θα συμβάλλει στην προσέλκυση φοιτητών και καθηγητών καθώς επίσης και στην υλοποίηση του επιστημονικού τους έργου. Από την πλευρά του ο πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε την αναγκαιότητα ίδρυσης Σχολής Γεωπονίας στην Φλώρινα που δικαιωματικά της ανήκει που είναι καθαρά γεωργοκτηνοτροφικός νομός.

Πηγή: www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)