Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψε από τη Βέροια η πολυπληθής αποστολή των ΣΑΡΙΣΩΝ, όπου πήρε μέρος στο 13ο και τελευταίο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της φετινής περιόδου. Το Σαββατοκύριακο 21-22/4/2018 στην Βέροια πήραν μέρος 169 αθλητές/τριες από 44 συλλόγους από διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν με 18 μικρά παιδιά που αγωνίστηκαν σε 4 από τις 6 κατηγορίες που έγιναν. Μεγάλος πρωταγωνιστής για μία ακόμα φορά ήταν ο Σαμπαλής Χρυσοβαλάντης που στην κατηγορία των μινι-παμπαίδων σήκωσε ξανά το κύπελλο. Ήταν η 7η συνεχόμενη πρωτιά του σε ισάριθμες διοργανώσεις.
Ο Χρυσοβαλάντης πραγματικά γράφει ιστορία με τιε επιδόσεις του. Στην ίδια κατηγορία διέπρεψε και ο Στέφανος Ουλιάρης. Στην πρώτη χρονιά του στο άθλημα κατέκτησε το δεύτερό του μετάλλιο. Κατέκτησε την 3η θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Στην τρίτη θέση στην κατηγορία των παγκορασίδων βρέθηκε η Δέσποινα Άμπα μετά από πολύ καλές εμφανίσεις. Κέρδισε επάξια το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ήταν πολύ ανταγωνιστική και στον ημιτελικό, όπου ηττήθηκε από αθλήτρια του Ολυμπιακού 1-3. Πολύ καλά αγωνίστηκε ο Σωτήρης Μούσιας στην κατηγορία των παμπαίδων. Έφτασε άνετα ως την τετράδα όπου έχασε οριακά τα κρίσιμα παιχνίδια για την κορυφή. Τελικά κατέκτησε την τέταρτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Σπουδαίες εμφανίσεις έκαναν ακόμα ο Ιωσήφ Ελσάμι 11ος στην πιο δύσκολη κατηγορία των παίδων και η Γεωργία Σπανού που παρά το μικρό της ηλικίας της έφτασε στην 8η θέση στις παγκορασίδες.
Το χρυσό μετάλλιο στις κορασίδες κατέκτησε η αθλήτρια του ΟΕΑ Φλώρινας Ελισάβετ Χατζηκύρκα. Η κοπέλα από την Αλεξανδρούπολη ήταν εξαιρετική και δίκαια πήρε την 1η θέση.
Την πρώτη τους εμφάνιση με τα χρώματα των ΣΑΡΙΣΩΝ έκαναν οι: Αναστάσης Γεωργίου, Αλέξανδρος Βασιλείου, Γιαννούλα Κωτοπούλου. Τα παιδιά πήραν τις πρώτες τους αγωνιστικές εμπειρίες και χάρηκαν τους αγώνες.
Οι θέσεις των παιδιών από την Φλώρινα:
ΠΑΙΔΕΣ (43): Ελσάμι Ι. (11ος), Σφέτκος Ν. (33ος)
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (54): Μούσιας Σ. (4ος), Ελσάμι Ζ. (20ος), Σαββίδης Κ. (44ος)
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (26): Άμπα Δ. (3η), Σπανού Γ. (8η), Μάλο Α. (13η), Χρυσοστομίδου Ει. (21η), Γκέσσα Δ. (22η), Χρυσοστομίδου Ν. (23η), Πεσιρίδου Αι. (24η), Κωτοπούλου Γ. (26η)
ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (19): Σαμπαλής Χ. (1ος), Ουλιάρης Στ. (3ος), Γεωργίου Α. (13ος), Πεσιρίδης Γ. (15ος), Βασιλείου Α. (18ος).





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)